Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met poseren. zelf gemaakte houtklover met allemaal ijzer wat zoal nog in de werkplaats lag. enkel de juiste koppelingen aan de hydrauliek slangen

Zelfbouw Zelfgemaakte constructies

Fendt926Driver
Foto van een Zelfbouw Zelfgemaakte constructies, bezig met poseren. zelf gemaakte houtklover met allemaal ijzer wat zoal nog in de werkplaats lag. enkel de juiste koppelingen aan de hydrauliek slangen zijn gekocht.
mes is van een happer waar een mes van gebarsten was, aan elkaar gelast en snijdt als de brandweer. cylinder is van een alo quike voorlader was enkel werkend maar intrekken gaat toch niet met veel druk dus gat geboord en nippel opgelast en gaan. werkt nu al 3 jaar en heeft al menig kuub hout gekloofd.
en natuurlijk passend aan de mini shovel. puur om weg te zetten anders altijd op trekker hydro werkend. 2e hendel op ventielenblok is om plaat aan de andere kant dan waar je staat omhoog te zetten zodat een blok wat je erop gooit er niet aan de andere kant weer afrolt.
rooster erachter ligt het gekloofde hout op en daaronder de shopvelbak en kan ik het direct weg kippen

Reacties

jelle m
@Fendt926Driver is het een ipe of h balk en hoe dik is die balk??
Fendt926Driver
Quote @jelle m:
is het een ipe of h balk en hoe dik is die balk??
is een ipe 120 balk. maar heeft heel weinig te doen het geheel schuift er over. per 15 kuub brandhout heb ik een keer 10 stukken die die niet kan kloven in verband met verdraaiingen in het hout. maar als je ze dan iets inzaagt pakt die hem zo

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zelfbouw Zelfgemaakte constructies ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!