Foto van een Krone Titan R48 gl rotor Bj '96. Geplaatst door mdoornekamp op 28-12-2014 om 17:00:36, met 18 reacties.

Krone Titan

588 foto's van @mdoornekamp

Foto van een Krone Titan R48 gl rotor Bj '96

Reacties

dx11
@case956powerrzzzzz Naar wat anders op zoek? Niet vergeten dat hier nog een machtige taarup staat he 😛
dx11
@mdoornekamp Maximaal 16 messen? Dan snij je op een cm of 8?
1046
@dx11 das best zat
dx11
@1046 pf, meer dan.
mdoornekamp
@dx11 18 messen. En er kunnen nog 17 korte messen tussen, maar die doen het niet zo goed. Mooiste is met 18, ongeveer 8 cm dus.
mdoornekamp
@1046 Wacht maar tot je zelf op de bult staat met je verdelertje (te vloeken) 😄
1046
@mdoornekamp wij reden ook altijd met 17 of 18 messen, best zat, was goed te verdelen, de boeren waren ook tevree, als et tekort was , hadde de koeien eerder last van lebmaag
dx11
Als het goed gesneden is wil het met 18 toch prima? De turbo snijdt niet geweldig, maar dat wilde met 15 messen ook al goed uit elkaar.
mdoornekamp
@dx11 @1046 het scheelt al veel als die 16 messen het goed doen. Bij oudere wagens wordt het resultaat vaak minder met extra messen omdat je de hele balk/bodem dan wegdrukt.
1046
@mdoornekamp scherp houden is et belangrijkste, zeker bij deze wagens, scheelt een bult ellende
CaseCS130
16 of 18 messen wil wel, maar doe mij maar het dubbele. Dat verdeelt zoveel sneller en vlakker. Rijdt ook iets egaler en vaster aan.
mdoornekamp
@CaseCS130 Als je een nieuwe wagen hebt kun je er beter wat meer messen in doen. Wij werken ook met steeds meer messen er in.
CaseCS130
@mdoornekamp Met uitkuilen ook weer plezier van. Scheelt ook veel in voer door het voerhek trekken. En dat kom je met mestrijden weer tegen.
Met grote pakken is dat ook altijd een ellende, zit hier vaak geen mes in de pers bij de loonwerkers.
mdoornekamp
@CaseCS130 Die persen snijden altijd maar slecht. Ik zie het hier ook wel bij de boeren die balen voeren. Allemaal gras op de roosters. 😞
@dx11
Haha.. nee ik wist niet dat deze serie met rotor waren geleverd.. Was net wat voor ons geweest 😉
@mdoornekamp
Bedankt voor de foto 😉 Wel eens geprobeerd om meer messen erin te doen ? wij hebben ook gewoon de lange messen erin, maar lijkt me niet gezond om er meer messen erin te doen bij onze wagen met een balk invoer

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone Titan ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!