Foto van een Deutz D8006, druk bezig met Poseren.. Foto is geplaatst door Marcdeutz op 05-01-2015 om 17:33:11, met 10 reacties.

Deutz D8006

Marcdeutz
Foto van een Deutz D8006, druk bezig met Poseren.

Reacties

frank857
Netjes!
jmos
@selten
Ziet er al behoorlijk beter uit dan dat ie was
selten
@jmos
Zonde dat je hem zelf niet hebt gehouden. Had je hem zelf goed kunnen maken.
jmos
@selten
Aan de ene kant wel ja, aan de andere kant. Had ik achterspatborden moeten vinden want wou die cabine er niet weer op en het is 2wd
Marcdeutz
@jmos Niet zo negatief hoor???? kruip doet het ook weer! En ik vind de cabine best netjes, ben er al wel heel lang aan bezig.
jmos
@Marcdeutz
Nee, ben niet negatief, ziet er goed uit!
Dat de kruipversnelling het deed wist ik, en die cabine zelf was niet slecht maar vond die instap echt 3x niks. En was nogal krap, verder weinig op aan te merken. Alleen versnellingsbakkeerring lekte door de holle as op de koppelingsplaten, daar nog wat aan gedaan?
Marcdeutz
@jmos haha okee! Cabine was erg slecht zaten veel rotten plekken in na het Straalen. Nee deze heb ik helaas nog niet vervangen! Omdat hij eigenlijk alleen lekte via zijn aftakas keering.
jmos
@Marcdeutz
Oke, het was namelijk zo dat als we de koppeling wat veel gebruikte hij op de koppeling begon te slippen omdat er dan olie tussen kwam, gewoon rijden niks aan de hand maar veel de koppeling gebruiken merk je het

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Deutz D8006 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!