Foto van een Ahlmann AL 85T. Ingeruild op een Liebherr shovel.. Foto is geplaatst door BartFarming op 15-01-2015 om 19:46:03, met 5 reacties.

Ahlmann AL 85T

249 foto's van @BartFarming

BartFarming
Foto van een Ahlmann AL 85T. Ingeruild op een Liebherr shovel.

Reacties

deutzdx430
Waar is deze gebleven? en hoeveel uur heeft ie
BartFarming
@deutzdx430 Had 5500 uur ongeveer, naar wie hij precies is gegaan weet ik zo niet. Een man van ongeveer 70 jaar die een beroerte heeft gehad en zeer moeilijk te verstaan is. Deed voor de hobby shovels opknappen en wat hij zelf niet kon liet hij doen door bijvoorbeeld een LMB. Levert altijd goed werk af, maar deze shovel zou ik niet willen kopen haha
deutzdx430
Was die shovel dan na 5500uur al op? of wat was er aan de hand.
BartFarming
@deutzdx430 Opzich weinig mis mee, hele fijne shovel, maar hij lekte nogal veel olie, dachten aan de oliepomp, konden zelf niks vinden bij controle van alle slangen en wilden eigenlijk al een iets zwaardere shovel. Voor een nieuwe oliepomp betaal je ook de hoofdprijs en ja zo heb je 2 vliegen in een klap, de meneer die hem weer opmaakt heeft er hobby aan dus vond het niet zo'n heel erg groot probleem. Hoop alleen dat hij er winst op gaat maken, wat ik niet verwacht.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ahlmann AL 85T ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!