John Deere 6125R met voorlader van Wiking, schaal 1:32Dit model zou pas februari op de markt komen, maar had hem gisteren in m'n handen, meteen toen ik hem zag staan heb ik met toestemming foto's gema

Landbouw miniaturen 1:32 John Deere

JD6930
John Deere 6125R met voorlader van Wiking, schaal 1:32

Dit model zou pas februari op de markt komen, maar had hem gisteren in m'n handen, meteen toen ik hem zag staan heb ik met toestemming foto's gemaakt van dit prachtige schaalmodel!

Enkele mooie details:
* Dit model heeft een motorkap in 2 delen, net als de echte, dit is bij het model van de 6210R sowieso niet gedaan, de gewone 6125R weet ik zo niet.
* In tegenstelling tot de 6210R en 6125R zonder voorlader heeft dit model gedetailleerde koplampen in de motorkap in plaats van geverfde. Dit maakt hem z'n geld, zo'n ?€ 69,95? zeker waard!

Meer foto's/info:

Reacties

Jasperfendt
Ik vind um knap duur anders, voor zon prijs heb je marge models
ErDee
@Jasperfendt ik koop normaal niets anders meer als Weise-Toys
... in mijn ogen de mooiste.en meest realistisch uitziende miniaturen. Wiking vind ik van uitzien teleurstellend.
JD6930
@ErDee

Wiking is er de laatste jaren niet beter op geworden. Misschien hebben ze teveel kritiek gekregen dat ze nu toch voor deze koplampen hebben gekozen inplaats van die verfvlekken...

Is ook niet slim, een prototype maken met deze koplampen, en vervolgens een model op de markt zetten met geverfde koplampen, maar niks van de prijs af doen, dan vraag je om kritiek. En die hebben ze genoeg gehad op sowieso het Nederlandse en Duitse landbouw miniaturen forum.

Het mooiste model vind ik nog altijd de 6930 Premium. Al klopt het formaat volgens sommige niet. Het is een knap gedetailleerd model, zonder schroeven in het dak, aan de binnenkant wat bij deze, en volgensmij ook de andere 2 R series van Wiking wel is. Tenminste, heb ze niet goed bekeken maar leken mij schroefjes.

Tis ook een verbetering dat ze bij deze de motorkap zo hebben gemaakt als ie int echt is, in 2 delen, en de koplampen natuurlijk, de overige grijze lampen stoor ik me niet zo aan. Maar als je die koplampen bij de 6210R en de gewone 6125R ziet..... Das gewoon ZO zonde! Had het model zoveel mooier gemaakt als ze zo'n als in deze en de proto's erin gedaan hadden...

Ik moet ook wel zeggen dat ik er alst kan geen € 69,95 voor neer ga leggen als ik hem ooit koop, wat vast gebeurd. Probeer hem wel goedkoper te krijgen. Het kan goedkoper, dat weet ik.

Weise-Toys maakt ook pracht spul, wel jammer dat JD niet met hun in zee gaat, enkel met ERTL/Britains, Siku/Wiking en Schuco... Maar vooral de oude Fendtjes van Weise zijn zeker weten pracht modellen!
JD6930
@Jasperfendt

Die Lindner van MargeModels ziet er goed uit, al hoef ik hem niet, maar das gewoon omdat ik niks met dat merk heb. Weet niet hoe de prijzen bij MarGeModels zijn, maar hoop niet voor de kopers dat die Fordtjes dezelfde prijs hebben als dit model van Wiking. Vind deze persoonlijk toch meer z'n geld waard als de Fordjes, maar komt misschien ook omdat dit een moderne trekker is waar meer poespas op zit, en die Fordjes wat eenvoudiger, zoals alle oude trekkers.
Jasperfendt
Quote @ErDee:
ik koop normaal niets anders meer als Weise-Toys
... in mijn ogen de mooiste.en meest realistisch uitziende miniaturen. Wiking vind ik van uitzien teleurstellend.

Ook wiesy toys maakt helaas fouten 😞 Kijk maar naar die 306 ls, daar zitten ook genoeg fouten in jammergenoeg 😞 Voor de rest wel mooi spul maar heel jammer van die (grote) fouten.

Die krone opraapwagen heb ik ook van wiking maar dat vind ik een strakke wagen, deze trekker vind ik ook wel een knap model. Ik vind um aleen knap duur, laten ze er eerst maar 20 euro afhalen.
Jasperfendt
Quote @JD6930:
maar hoop niet voor de kopers dat die Fordtjes dezelfde prijs hebben als dit model van Wiking.

Die fordjes hebben ten eerste een kleinere oplage, en ten tweede ook gedetailleerder, die is eerder 70 euro waard dan deze
ErDee
@Jasperfendt nou moet ik er wel bij zeggen dat ik alleen nog bepaalde trekkers koop, machines alleen nog als ik een bepaald voor achter een trekker wil. Zo wil ik nog het 7 tons Joskin kiepertjr voor achter de weise.toys unimog agrar en de 2 assige joskin mestspreider voor achter de fendt 615 van weise.
Jasperfendt
Quote @ErDee:
fendt 615 van weise.

Dat model is ook verdomt mooi, en daar zitten geen fouten in 😄 Ik heb hem de afgelopen keer ook in zwolle gekocht 35 euro 😃
ErDee
@Jasperfendt dan ben je goed bezig geweest
Jasperfendt
@ErDee Stond drekt bij de ingang al 😛
JD6930
Quote @Jasperfendt:
Quote @JD6930: maar hoop niet voor de kopers dat die Fordtjes dezelfde prijs hebben als dit model van Wiking.
Die fordjes hebben ten eerste een kleinere oplage, en ten tweede ook gedetailleerder, die is eerder 70 euro waard dan deze

Ieder z'n eigen mening! 😉 Daar is niks mis mee.

Heel eerlijk gezegd ga ik ook mijn best doen tegen die tijd dat ik hem echt wil/ook echt kan kopen, hem toch wel voor wat minder geld te kopen. Vindt € 69,95 ook TE prijzig voor een model. Zo'n 8530 van ERTL is dat wel waard, maar zo'n als deze heb ik ook liever goedkoper.

Wacht sowieso nog op de Krampe, en die gaat voor. Dan is het wel even genoeg geweest, het geld voor zoiets, hoeft niet in een keer op te gaan.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Landbouw miniaturen 1:32 John Deere ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!