Schlüter au Sima! Op dit moment gaat Frankrijk's grootste Landbouwbeurs door, de SIMA. Ik was er gisteren en moest even terug denken aan de foto's die Claude mij al vele jaren terug door gestuurd had

Schlüter Super 1900TVL LS Special

1.722 foto's van @Schluterfan

Schluterfan
Schlüter au Sima!

Op dit moment gaat Frankrijk's grootste Landbouwbeurs door, de SIMA. Ik was er gisteren en moest even terug denken aan de foto's die Claude mij al vele jaren terug door gestuurd had.

In 1991 was ook Schlüter paraat op de beurs die plaats vind in Parijs. Ik denk dat het toen ook wel de laatste keer zal geweest zijn dat ze nog voet aan wal zetten in Frankrijk.

Claude nam deze foto in 91, toen met de voorstelling van de nieuwe Euro Trac. Op de foto is echter een Super 1900TVL-LS Special te zien, met Claude's vrouw aan het stuur.

Foto's van Schlüter trekkers op beurzen zijn nog zeldzamer dan de trekker zelf, dus ik ben heel blij dat Claude mij deze doorgaf en de toestemming ervoor gaf deze op het internet te zetten!

Foto: Claude P.

Reacties

StevenBomers
Topper!
a3vandiejen
@Schluterfan Prachtig

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super 1900TVL LS Special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!