Foto van een Manitou Verreiker, druk bezig met Voeren. Owja die 3 kippen ook nog even strooien :D. Foto is geplaatst door vernaeve op 16-05-2015 om 23:33:40, met 12 reacties.

Manitou Verreiker

vernaeve
Foto van een Manitou Verreiker, druk bezig met Voeren. Owja die 3 kippen ook nog even strooien 😃

Reacties

@vernaeve werkt dat goed voor aan de vereiker? En is deze hakselaar alleen voor vierkante pakken?
Kamps
Atelier robert blazer of niet? Bij mijn weten de enige die echt goed voorop een verreiker of shovel werkt
vernaeve
@johndeere6910forever werkt zeer goed enja ik denk alleen voor vierkante ronde gaan mss ook maar hebben we nooit geprobeert
vernaeve
@Kamps idd een atelier robert en idd een goed ding deze 😉
@vernaeve oke werk zelf met een Kuhn stroblazer wel een getrokken wagen dat wel.maar daar kunen ronde en vierkanten in dus dat is wel makelijk????
vernaeve
@johndeere6910forever geloof ik best maar wij doen geen ronde dus is het ook niet nodig ????
@vernaeve wij soms maar meestal gewoon grote pakken werkt super! Maar wel goed zicht met strooien enzo door de stof?
vernaeve
@johndeere6910forever ja , maar het is een grote stal die goed verlucht is ???? en eigenlijk mag je niet heel veel stof hebben je hebt wel veel stof in pakken waarvan het stro is nat geweest is en gekeerd is ????
@vernaeveja dat klopt maar wij strooien met stro en ook een gedeelte van de kalveren op riet dat stoft nog meer maar dat gaat niet de stro hakselaar in! Hebben jullie Vleesvee?
vernaeve
@johndeere6910forever het is niet myn boerderij 😉 maar er is vleesvee word gestrooid me de stroblazer ???? en geen ervaring met riet wird hier in onze streek niet gedaan (assenede,belgië) bij de nederlandse grens
@vernaeve mijn baas is ook de 1niste die dat doet haha

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Manitou Verreiker ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!