Foto van een Claas Arion 430, bezig met poseren.. Foto is geplaatst door Patrick 2020 op 24-06-2015 om 23:02:00, met 7 reacties.

Claas Arion 430

Patrick 2020
Foto van een Claas Arion 430, bezig met poseren.

Reacties

Fendt926Driver
En heb je het idee dat je er op vooruit bent gegaan of alleen maar achteruit.
de case had hogere achterwielen volgens mij.
Patrick 2020
@Fendt926Driver Qua comfort en profiel op de banden sowieso vooruit. Case had inderdaad hogere achterwielen. Op de Claas had volgens mij ook wel een hogere op gekund, maar geen idee waarom dat niet is gebeurd. Er komt nog een setje voorwielen bij voor 180 spoorbreedte. Bij de Case was wielen omdraaien genoeg. De Claas heeft een bredere vooras waardoor dat niet kan. Verder wel leuk trekkertje, maar het is nog geen groen-gele.
ares697
Quote @Patrick 2020:
Op de Claas had volgens mij ook wel een hogere op gekund, maar geen idee waarom dat niet is gebeurd.
Dan moet je ook grotere voorwielen waardoor je draaicirkel minder wordt.
Patrick 2020
@ares697 Ja dat klopt, maar ik vind dat de Claas scherper stuurt op 1,50 spoor dan de Case. Dus wat mij betreft hadden de wielen wel hoger gemogen.
mdoornekamp
@Patrick 2020 had je liever een jd gehad dan. Ze hadden ook een Arion 530 kunnen kopen
Patrick 2020
@mdoornekamp De rest van de vloot is allemaal John Deere en 1 Claas Arion 640. Dus een JD had mij wel gepast ja. Ook iets betere afwerking. Nouja, een M serie zal ook wel iets kaler zijn dan een R serie. Maar ik vind de logica in de cabine een beetje tegenvallen bij Claas, tenminste als je JD gewend bent. Ook afwerking mag wel zo. Het is zoals ik al zei niet een slechte trekker, maar nog geen John Deere. Maar zal de prijs ook wel naar zijn. Ook mis ik een P-stand in de versnellingen, nu moet je hem steeds op de handrem zetten.. En die zit net op de plek waar ik altijd m'n jas neer leg, want er is geen haakje om de jas op te hangen..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Arion 430 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

GESPOT OP DEZE FOTO