Foto van een Same Solaris 55, bezig met poseren.De aller nieuwste !. Foto is geplaatst door christophe b op 31-07-2015 om 16:32:47, met 6 reacties.

Same Solaris 55

223 foto's van @christophe b

christophe b
Foto van een Same Solaris 55, bezig met poseren.
De aller nieuwste !

Reacties

jordi 1455
Volgens mij is dit onderhand wel de vierde generatie.
erik9831
@jordi 1455 Veel is er eigenlijk niet verander.

Volgens dat ik kan zien, zou dit zonder problemen ook op het vorige model allemaal passen deze 'nieuwe' onderdelen. Paar vijsjes losmaken en overbouwen 😄

De agrokid van deutz-fahr is ook veranderd, heb ik ook een foto van op men profiel al staan. Eerlijk gezegd, ik vind het niet echt een geslaagde update, eerder een achteruitgang. Maar dat is natuurlijk ieders eigen smaak.
jordi 1455
@erik9831 Ik denk dat er ook wat technische wijzigingen en vooral wat betreft de motoren, want die moeten volgens mij binnenkort aan de nieuwe emmissie eisen voldoen.
erik9831
@jordi 1455 zou hilarisch zijn moest er adbleu ofzoiets opkomen te zitten 😃

Het zou kunnen hoor, dat er dingen veranderd zijn aan de motor. Maar de technische specificaties waren een week of 3 geleden nog niet veranderd op de website. Net even gecheckt en het oude model staat er nog altijd op, op de website.
jordi 1455
@erik9831 klopt, dat op de website het oude model nog op staat.
het wordt gewoon weer eens tijd dat SDF zijn websites eens bijwerkt

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Solaris 55 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!