Voor mij persoonlijk, naast Hesston en Field Queen, één van de mooiste hakselaar merken die er waren vroeger. Helaas zijn ze stilaan aan het uitsterven, de Mengele hakselaars. Toch slagen wij erin o

Mengele SF 6000

1.030 foto's van @MMaarten

MMaarten
Voor mij persoonlijk, naast Hesston en Field Queen, één van de mooiste hakselaar merken die er waren vroeger.
Helaas zijn ze stilaan aan het uitsterven, de Mengele hakselaars. Toch slagen wij erin om quasi elk jaar nog eentje of meerdere te spotten, alhoewel het moeilijker wordt.
Dit jaar zagen we een oude bekende met zijn metgezellen. Deze Mengele SF 6000 die gebouwd is in 1987, zagen we in Stekene bij landbouwer Calle.

Wil je meer oude hakselaars zien? deoudedoos.be/ is de geknipte site ervoor!

Reacties

Siete
Geweldige machines idd. Hier in het Noorden van Friesland heeft er heel lang geleden ook een gedraait, al benik er niet zeker van of het wel dit type was... Was toen nog maar n jochie.
sikuman
Dat klopt wel was een van heerke kloosterman
Siete
Die bedoel ik idd @sikuman Wereld blauwe trekkers met allerhande kippers erbij altijd.. Staat me iets van bij dat dat toen de tijd de grootste hakselaar op de markt was. Maar kan ook zijn dat mn herinneringen niet helemaal meer kloppen. Haha.
sikuman
Dat was tussen 1990en 1995 volgens mij .
reed toen van alles mee . had toen veel maishakselen
sjouke
Dijkstra Morra heeft ook nog lange tijd zon hakselaar gehad.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mengele SF 6000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!