Foto van een Schlüeter 1250vl special, bezig met poseren.ook maar eens begonnen met de restauratie :D, einddatum: Feldtag Nordhorn 2016 :D

Schlüter 1250vl special

lindehydrocart30
Foto van een Schlüeter 1250vl special, bezig met poseren.

ook maar eens begonnen met de restauratie 😃, einddatum: Feldtag Nordhorn 2016 😃

Reacties

Schluterfan
Hoop voor jou dat het lukt tegen Augustus, ik was eind Mei begonnen in wou hem in September afhebben, dat viel dik tegen 😃, Je hebt wel achtmaanden, ik maar 4, dat scheelt alweer.

Veel succes!
lindehydrocart30
@Schluterfan

het is nog wel veel werk, maar technisch zijn we al een heel eind. volgende week kunnen de remmen weer in elkaar, de trechters weer aan de bak. en kan de tussenbak met vloeistofkoppeling weer in elkaar.

nu moet de vooras nog spelingsvrij, en lekvrij gemaakt worden.

de kabine is ook al bijna klaar voor het spuiten.
heb het achterraam los klapbaar gemaakt. kompleet nieuwe spatborden en zijnsteunen gemaakt. enkel alle panelen van de bodemplaat moeten nog nieuwe nagemaakt worden.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter 1250vl special ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!