Schlüter Super Trac 1900TVL met een denkbeeldige Ster op de motorkap.. Geplaatst door Schluterfan op 05-03-2016 om 12:29:26, met 7 reacties.

Schlüter Super Trac 1900TVL

1.421 foto's van @Schluterfan

Schlüter Super Trac 1900TVL met een denkbeeldige Ster op de motorkap.

Reacties

Albert Peters
Heel mooi
dx11
Jammer van die frontgewichten
Schluterfan
@dx11

Als ik het zo goed zie zijn die frontgewichten al even uniek als de trekker zelf, want deze hoorden toen der tijd als optie op een Compact. Ik heb ooit een setje gezien bij een boer die een Schlüter verkocht. Die had vroeger een Compact gehad en na de verkoop van die trekker (was een zeldzame 1150TV6) zijn de frontgewichten blijven liggen. Had ik toen maar eens een bod gedaan! Maar toen wist ik dat nog niet... Anders hingen er wel zo'n Jerrykannetjes aan mijn Compact 😃.
dx11
Oh, ik vind ze et niet echt bijpassen eerlijk gezegd. Daarnaast als er en fronthef op kan heeft en blokje in de hef sowieso mijn voorkeur
Schluterfan
@dx11

Idd. Voor zover ik ergens gezien heb op het wereld wijde web zou deze trekker nu wel een fronthef hebben, zoals hij gebruikelijk ook had.
a3vandiejen
@Schluterfan Schitterend.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Super Trac 1900TVL ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!