Alweer een update op onze oude doos! De familie Gottiaux uit Chimay (B) was destijds de eerste die met een een Hesston 4000 mocht werken in België. Men kocht via Max Buyck uit Anzegem (B) de eerste v

Hesston 4000

MMaarten
Alweer een update op onze oude doos!
De familie Gottiaux uit Chimay (B) was destijds de eerste die met een een Hesston 4000 mocht werken in België. Men kocht via Max Buyck uit Anzegem (B) de eerste verkochte Hesston 4000 aan en door de jaren heen volgden er nog enkele.

Naast een zeer gevarieerd hakselaar park, had men ook heel wat verschillende trekkers over de vloer gekregen in hun lange loonwerk geschiedenis.
Hier in 1971 zien we naast de Hesston 4000 een Belarus Minsk rijden met een Albert kipper.

Benieuwd welke unieke hakselaars en trekkers dit Waals bedrijf nog heeft gehad? Slechts één adres, deoudedoos.be/ !

Reacties

a3vandiejen
@MMaarten Prachtig.
seppe sools
De kipwagen is een Knapik (Franse constr. Pas de Calais) volgens mij, werden waarschijnlijk ingevoerd door Albert denk ik, heb er nog al gezien met de sticker van Albert op. 😄

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Hesston 4000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!