Foto van een Schlüeter Onbekend. Foto is geplaatst door AG35 op 24-06-2016 om 19:46:51, met 9 reacties.

Schlüter Compact 950V6

1.133 foto's van @AG35

AG35
Foto van een Schlüeter Onbekend

Reacties

AG35
Kon helaas, het typeplaatje niet goed zien.
Wie weet het type?
erik9831
@Schluterfan weet dit met 100% zekerheid.
olro 61
Het is een Schlüter uit de Compact serie, ik vermoed een 950 of 1050.
Schluterfan
@olro 61

Lijkt mij een 950V6 te zijn, denk trouwens eentje uit de 906 baureihe, aan de vaste zijruiten te zien. Deze foto moet gemaakt zijn in de omgeving van Düren denk ik??? Aan de sticker van Weihsweiler op de motorkap te zien.
Schluterfan
Volgens de nummerplaat te zien eentje uit raum Aachen. Zat dus wel redelijk goed 😃
AG35
@Schluterfan

Knap! Stond op het wiessenfest, in eschweiler uber feld , inderdaad vlakbij duren.
Op het typeplaatje stond iets van sf6090 of 8090 kan dat kloppen?
Plaatje zat achter de hydrauliek leidingen naar de fronthef.....
Schluterfan
@AG35

Ik heb het boek niet bij me om te controleren, maar SF6090 kan heel goed, dan is het zoals ik al dacht een 950V6. SF6100 is een 1050V6 weet ik zo uit het hoofd. Met de SF nummers zelf ben ik niet "zo" heel erg thuis, ik heb liever de Fahrgestellnummers, dat is eigenlijk een gedetaileerder getal. Dat zou bij deze moeten beginnen dan met 90, en als ik het goed heb zou het volgende cijfer een 6 moeten zijn. Tenzij er 905's ook waren met de schuiframen, maar dat weet ik zo even niet, omdat ik geen lijst heb, waar in vermeld staat welk serienummer waar eindigde, om dan met een nieuw te beginnen. Ze begonnen ook niet altijd bij 001, dus het is niet altijd even simpel om dat uit te zoeken. Het Fahrgestellnummer staat ook op het chassis geslagen, aan de rechterkant rijrichting voorwaarts bekeken. Ongeveer schuin boven de vooras. Maar dat is soms weg door het frame van een fronthef of frontlader.

SF staat trouwens voor Schlüter Freising. Normaal staat er achter het cijfer ook VS, wil zeggen vierwielaandrijving en snelgang.
AG35
@Schluterfan

Zal er de volgende keer op letten!
deze stond er ook

Foto van een Schlüter Super 850 V

helaas geen goede foto's van gemaakt.....

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Schlüter Compact 950V6 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!