Steyr Profi 4100 bieten aan het schoefelen, de dichtgeregende grond maar een losmaken 👌. Foto is geplaatst door selten op 08-07-2016 om 22:37:09, met 4 reacties.

Steyr Profi 4100

669 foto's van @selten

selten
Steyr Profi 4100 bieten aan het schoefelen, de dichtgeregende grond maar een losmaken 👌

Reacties

JD6930
Hoe is de oogst daar nu?

Hier schijnt het veel tegenovergestelde te zijn als vorig jaar wat bij de aardappelen al geen goed jaar was. Bepaalde percelen waar vorig jaar goede oogst was nu slechte.

Waar vorig jaar goede aardappelen stonden ondanks ook vele regen, wel later int jaar staat/stond nu bij plekke bijv slechte mais en andersom.
selten
@JD6930
Mais zeer goed en aardappels redelijk. Wat de bieten gaan doen, geen idee. Wortels vielen wel tegen
JD6930
@selten

Ok mooi! 😉

Over de wortelen en bieten heb ik hier nog niks gehoord. Aardappelen zijn veel hoeken slecht, en ook enkele omgeploegd.

Mais is de ene plek goed, de andere slecht. Je hebt bijv. ook percelen waar het deels erg goed staat en onderhand boven de hakselaar uit komt en verderop op het zelfde perceel dat het niet boven de onderste cabinerand uit komt of zelfs de onderkant van de bek als die omhoog zit.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Steyr Profi 4100 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!