Foto van een Claas Lexion 750. Foto is geplaatst door Ruben-Wind op 04-10-2016 om 22:20:05, met 7 reacties.

Claas Lexion 750

1.305 foto's van @Ruben-Wind

Ruben-Wind
Foto van een Claas Lexion 750

Reacties

mklok
Claas in de Cat kleur?
catfan55
Zo worden ze allemaal geleverd in Noord America Marco 😉 Door een samenwerking met Caterpillar eind jaren 90 begin jaren 2000 om de combines daar te verkopen zonder eigen Claas dealer net werk. Inmiddels heeft claas door heel Noord Amerika zelf dealers, het "kleuren contact" loopt dit jaar, wellicht worden ze volgend jaar in Noord Amerika ook in Claas kleuren verkocht, hoewel ik daar sterk m'n twijfels over heb. Denk dat het meer een optie wordt om hem in claas kleuren te krijgen dan iets standaards. Dit is nu al zo ingeburgerd.
mklok
@catfan55 ze hechten daar wel erg aan de kleur heb ik het idee, toen deutz allis- chalmers overnam hebben in het begin de oranje kleur ook behouden.
catfan55
@mklok Dat klopt. Maar dat is merk bekendheid. Zou andersom ook zo gebeuren denk ik. Worden ook merken uit de US geïmporteerd en omgedoopt in Europees bekende kleuren. Bijv. Lely hooibouw machines en Vermeer hooibouw machines zijn gelijk. in europa is het Lely en in noord amerika is het Vermeer. Zelfde verhaal dat New Holland hun hooibouw machines in Europa in het geel levert, en in noord amerika in het rood.
mklok
@catfan55 Gewoon wat ze gewend zijn .
Claas Holland
@catfan55 daar gaan heel wat verhalen in de rondte er over ja, de tijd zullen we het zien..

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Claas Lexion 750 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!