Foto van een Fendt Meerdere, Bollen planten.. Foto is geplaatst door fendt818vario op 23-10-2016 om 20:15:16, met 6 reacties.

Fendt Meerdere

fendt818vario
Foto van een Fendt Meerdere,

Bollen planten.

Reacties

MaxxuM4ever
Bevalt ploegen frezen beter dan spitten? Dat deden jullie toch normaal voor het planten? Gebruik je die messenfrees ook of alleen als frontgewicht? Pittig schuin perceel, uitdaging met kunstmest strooien, spuiten en beregenen.
Gaat het planten mooi? Hier in de Wieringermeer prachtig
fendt818vario
@MaxxuM4ever

Op een ander perceel hebben we tarwestoppel gespit, dat lag er mooi bij. Het 2E perceel hebben we geploegd en gespit, daar was de bovenste 10 centimeter heel droog en hard. Dit perceel hebben we van alles geprobeerd, maar met ploegen en frezen lag het er het mooiste bij. De frees is als frontgewicht voor het spitten, die zit er nu weer achter voor morgen. De frees werd hier gebruikt voor het kopend om alles van het ploegen vlak te trekken.

Dit is 17 hectare en loopt in een punt, dat maakt het lastig voor die werkzaamheden.

Het planten gaat opzich wel goed, maar we zijn heel erg aan het zoeken voor de juiste Grondbewerking, want we zitten nu op een bouwland en zwaar grasland.
fendt818vario
@MaxxuM4ever Hoe gaat het planten op dat perceel net voor Middenmeer?
MaxxuM4ever
@fendt818vario ik was daar niet bij, maar ik denk wel goed. Het is daar heel ligt land, verslemping is daar je grootste vijand. Dat was het laatste perceel, planten is nu klaar, jullie ook alles er al in?
fendt818vario
@MaxxuM4ever Er was ook nog een stukje over zag ik. Het ligt er wel fijn bij.

Wij zijn al bijna 3 weken klaar.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van Fendt ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!