Fendt 936

240 Fendt 936 video's

Niek1988
Damsteegt met Fendt 936 met 400pk+ aan het trekken in Culemborg gister

Reacties

TLA-TSA
Ik vindt die dingen altijd maar raar lopen als je de trekkertrek filmpjes een beetje nakijkt, regelt de tms dit zo?
wvdh
Heb je mij ook gefilmd????
Niek1988
@wvdh

Nee heb jou niet gefilmd helaas ik was te laat dus maar ff paar fotos geknipt.

@TLA-TSA

dat doet de grenslastregeling die zorgt ervoor dat de trekker zichzelf afsmoort om teveel wielspin te voorkomen en hij loopt dan ook zuiniger. Klinkt inderdaad wat apart maar werkt machtig mooi.
jeroen13
Prachtige trekkertrek!!
deutzfancrissie
Ik vind dit wel mooier hoor gewoon vrijdag middag de kieper dr af zaterdag ff ombouwen daagje rijden en dan geewoon weer aan de gang voor de kieper niks geen speciaal gedoe of een trekker allen maar voor de trekkertrek die je heelemaal af kan tuigen deze spullen moeten de dag erna gewoon weer vol aan de bak!! en ja ze willen ook winnen dus nu dan een x 400+ trek

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
5
PUNTEN
0
WEERGAVES
0