Zetor 25A op ijzeren wielen, hoewel standaard de Zetor 25A op luchtbanden geleverd werd, was het af fabriek toen ook mogelijk om op ijzeren wielen te bestellen, Comfort was knudde, maar trekkracht was

Zetor 25A

Rietman
Zetor 25A op ijzeren wielen, hoewel standaard de Zetor 25A op luchtbanden geleverd werd, was het af fabriek toen ook mogelijk om op ijzeren wielen te bestellen, Comfort was knudde, maar trekkracht was TOP, Maar deze gerestaureerde Zetor is echt uniek !

Reacties

+2
erik9831
Geweldig!!!
+3
draaipiet
Prachtig, wat toont dit anders dan met luchtbanden
+4
16045HSX
Prachtig👍. Ik dacht dat ik alle varianten van zetor nu al wel gezien had maar blijkbaar zijn er nog meer.
+2
mestyle
Lijkt de trekker 30njaae ouder mee dan die werkelijk is. Prachtig
+2
Albert Peters
Heel mooi
+2
wilbertkw
Heel mooi zo. Alleen jammer dat je er weinig mee kan een toerrit rijden gaat niet maar misschien daarom ook wel dat dit hem extra mooi maakt doordat je ze zo weinig ziet👌
+2
a3vandiejen
Heel mooi.
+2
Kramer U800
Nog nooit eerder gezien zo met stalen wielen.
+1
roy jd3130
Oké dat wist ik ook niet dacht dat het zelfbouw was 😉👍
+6
Rietman
@roy jd3130 Dat dacht ik ook, tot dat ik een oud onderdelenboek zag met tekeningen en bestelnummers (natuurlijk in de CZ taal, maar wat bedoel wordt, kan een leek als ik wel begrijpen, haha)
+3
langeslagdiesel
In de afdeling noord Holland ploegt er iemand met rondom ijzer op straat. Dan ben je lekker bezig met zo’n trekker. Toch?

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Zetor 25A ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!