Foto van een Takeuchi TB 80 mooi hobby weekje op eigen erf. Foto is geplaatst door case 745 xl op 01-05-2023 om 21:44:36, met 7 reacties.

Takeuchi TB 80

+3
case 745 xl
Foto van een Takeuchi TB 80 mooi hobby weekje op eigen erf
+1
wim-same
@case 745 xl je hand graver ligt plat en uitgevloerd, en de hond hijgt al van vermoeidheid. Een Schep ben ik allergisch voor, en mijn hond springt altijd bij mij IN de kraan. Word hij niet moe ook. ha ha.
+2
case 745 xl
@wim-same de handgraver licht idd bij te komen. Mijn hond vliegt steeds achter de bak aan dus die is ook moe
wim-same
@case 745 xl dat doet mijn hond ook steeds, maar dat probeer ik hem af te leren.
wim-same
@case 745 xl Mijn handgraver blijft nieuw, dat is dan wel weer een voordeel ha ha
deufi
@case 745 xl hier is de Duitser ook tuk op de bak van de kraan. Inmiddels is hij 14 en gaat het niet zo rap meer, maar hij probeert het af en toe nog wel.
+2
case 745 xl
@deufi auto banden zijn hier ook de sjaak als ze weg gaan. Verder is dit echt een schat van een hond. Doet geen vlieg kwaad en is gek met kinderen

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Takeuchi TB 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!