Foto van een John Deere 4230 met Beco graanwagen/ zaadwagen. Ernaast staat nog een MF 760 combine. En op de achtergrond een MB Trac 1300. Weer een leuke middag gehad bij de velddemo van de Polderpioni

John Deere 4230

+9
Fast Eddy
Foto van een John Deere 4230 met Beco graanwagen/ zaadwagen. Ernaast staat nog een MF 760 combine. En op de achtergrond een MB Trac 1300. Weer een leuke middag gehad bij de velddemo van de Polderpioniers.

Reacties

+4
CoenNijenhuis
@Fast Eddy mooie plaatjes., het is dus toch gelukt om nog een MB Trac te vinden?
+3
Fast Eddy
@CoenNijenhuis

De organisatie had nog wat achter de hand. Er stonden een 1300 en 1500. Maar dat zijn geen ex RIJP trekkers. De John Deere op de foto is ook geen ex RIJP trekker.
+5
2850Johndeere6R
@Fast Eddy Misschien volgende keer even de familie Visser uit Enkhuizen even contacten die zitten vrij"diep" in de Benzen wereld. Als ze zelf niet een ex RIJP MB-trac hebben weten die mannen vast wel iemand die er wel een heeft
+1
Fast Eddy
@2850Johndeere6R

Bedankt voor de tip. Helaas zijn er heel wat 1300 en 1400 trekkers vertrokken voor export of versleuteld naar andere type`s.
+3
kramer
Ik verwacht ook een reportage op agrifoto.
Towaberg
Welk type bek staat er op de combine ?
+2
Fast Eddy
@Towaberg

Dat is een pick-up voor koolzaad. Het merk is volgens mij ook MF.
+2
Towaberg
@Fast Eddy weer wat bijgeleerd 👍
+1
caseboy
@Fast Eddy in Canada zie je dit veel, het koolzaad maaien ze dan met een zwadmaaier.
+1
Fast Eddy
@caseboy

Daar komt het idee ook vandaan. Ze hebben vroeger allemaal proeven gedaan wat de beste oogstmethode was in die tijd.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4230 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!