Een John Deere 2140 met Faresin mengwagen. Wachtend op de veiling in Lieshout.Op deze veiling wordt zoveel aangeboden dat er haast niks meer op de andere locaties staat. Van heel oud tot heel nieuw. H

John Deere 2140

+3
Jotke
Een John Deere 2140 met Faresin mengwagen. Wachtend op de veiling in Lieshout.

Op deze veiling wordt zoveel aangeboden dat er haast niks meer op de andere locaties staat. Van heel oud tot heel nieuw. Het staat er allemaal.

26/06/23, Lieshout.
+1
Jotke

(klik om te vergroten)

Ik heb gisteren een beetje foto's van oude dealerstickers lopen te verzamelen. Een van hen was Christian Liebau. Dealer tot de reorganisatie in 2011.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

De trekker geladen.

(klik om te vergroten)

Deze combinatie komt van de vestiging Steenbergen en is door de truck van vestiging Reusel naar Lieshout gebracht. Net als een Frank hogedrukreiniger en een Case International 5130.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 2140 en hebben de trefwoorden trekker , john deere , tractor , veiling , machine , lieshout , kraakman bv , Kraakman Lieshout en Machineveiling geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!