Foto van een Mc-Cormick Farmall B-530? Ik kan het type niet echt goed lezen omdat de foto net wat te wazig is en ik ook het kenteken niet precies kan zien. Meerdere ingetypt bij RDW maar herkent niks.

Mc-Cormick B-450

+3
Jotke
Foto van een Mc-Cormick Farmall B-530? Ik kan het type niet echt goed lezen omdat de foto net wat te wazig is en ik ook het kenteken niet precies kan zien. Meerdere ingetypt bij RDW maar herkent niks. Vind de foto wel duidelijk genoeg om te plaatsen.

Uittocht HMCK Oldtimerfestival Weelde.

20/08/2023, Weelde( Ravels, BE).
kramer
@Jotke Dit is een B-450.
Jotke
@kramer

Dankje! Is aangepast!

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick B-450 en hebben de trefwoorden trekker , oldtimer , mccormick , tractor , oldtimer show , oldtimerfestival , oldtimershow , farmall en hmck oldtimerfestival( weelde) ravels 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!