Kijk, daar heb je Movanta Verhuur (Esbeek) × met een John Deere Meerdere.22/08/2023, Esbeek.. Foto is geplaatst door Jotke op 27-08-2023 om 00:46:33, met 3 reacties.

John Deere Meerdere

+1
Jotke
Kijk, daar heb je Movanta Verhuur (Esbeek) × met een John Deere Meerdere.

22/08/2023, Esbeek.
angelo-nabben
@Jotke nieuwe naam voor de verhuur tak van De Kok?
+1
Jotke
@angelo-nabben

Ja.

Onder deze naam willen ze de verhuurtak ook uitbreiden in in iedergeval het zuiden van het land in de zin van meer locaties om machines af te halen. Verwacht ook wel dat ze uiteindelijk voor landelijke dekking willen gaan.

Bedrijven kunnen zich erbij aansluiten en daar ook 24 uur per dag de machines af laten halen in een sluis. Tot nu toe is alleen Peeters Machines uit Sprundel erbij aangesloten maar tis ook nog maar paar maanden in deze opzet bezig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de machines van John Deere en hebben de trefwoorden john deere , vgm , johndeere met vgm , esbeek , verhuur , Trekkerverhuur , Kipper verhuur en Movanta Verhuur geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!