Foto van een Krone Activemow 320 en Ford 7840. Toch wel iets natter dan afgelopen jaren op dit perceel. En dan te bedenken dat dit jaren akkerbouw is geweest. Mede daardoor ligt het perceel ook niet m

Krone AM

+4
Pieter Buren
Foto van een Krone Activemow 320 en Ford 7840. Toch wel iets natter dan afgelopen jaren op dit perceel. En dan te bedenken dat dit jaren akkerbouw is geweest. Mede daardoor ligt het perceel ook niet mooi rond. De kopeinden en zijkanten liggen hoger dan de midden.

Reacties

+2
jehan
Brrr jammer
Weidezicht
Zoo, dat wordt nog wat om dat eraf te krijgen. Heeft hier bij ons toch vandaag ook og veel geregend. Wij hebben ook nog een hoek wat eigenlijk gemaaid moet worden. Maar de plassen staan erop. Vrees dat dat de komende week niets wordt. Je moet heel wat schudden, dan harken en dan iets van een pets erdoor, dan is hele perceel beurs en zwart gereden. Mooie trekker trouwens😇
+1
Pieter Buren
@Weidezicht daarom gisterochtend gemaaid na de regen. Kan de grond wat opdrogen. Morgen eerste keer schudden. Voor woensdag pers besteld. Zal dan wel een foto maken hoe het erbij ligt.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Krone AM ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!