Het zou zo een foto van afgelopen jaren kunnen zijn maar de dubbele trekker voor de kar verklapt het al iets... dat is het niet!Op deze foto is Gebr. Vingrthoets in het Belgische Arendonk de mais aan

Fendt 824

+4
Jotke
Het zou zo een foto van afgelopen jaren kunnen zijn maar de dubbele trekker voor de kar verklapt het al iets... dat is het niet!

Op deze foto is Gebr. Vingrthoets in het Belgische Arendonk de mais aan het hakselen die op dit punt behoorlijk droog was!

Dit met hun Claas Jaguar 960 met hier onder de pijp een Fendt 824 met aan de sleepkabel( op half 11) een Fendt 930 met 3 assige kipper.

Die sleepkabel? Die was elders op het perceel wel nodig! Dit was een heel droog hoekje. De rest van de mais was beter.

08/10/2023, Arendonk( BE).

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 824 en hebben de trefwoorden kverneland , fendt , silage , belgie , mais silage , Gebr. Vingerhoets Diessen en maisoogst 2023 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!