Hierbij wens ik alle mede TF’ers een fijn, gezond en vooral tractorisch 2024. Hier een foto van een hele leuke jas die ik van mijn vrouw heb gekregen. Ik ben er oprecht blij mee.

International Harvester

+15
Gavrie Willemsen
Hierbij wens ik alle mede TF’ers een fijn, gezond en vooral tractorisch 2024. Hier een foto van een hele leuke jas die ik van mijn vrouw heb gekregen. Ik ben er oprecht blij mee.
+3
schluterman
@Gavrie Willemsen gavrie de beste wensen en dat we nog veel schlüter en ook andere trekkers mogen bekijken.
+5
Towaberg
@Gavrie Willemsen met de jas of met de vrouw?🤣🤣🤣
+3
XC 70
@Gavrie Willemsen
Ook mijn beste wensen 🎆 Gavrie
+2
MF 2725
@Gavrie Willemsen Jullie ook de beste wensen voor 2024!
+1
cyrus-van-gelder
@Gavrie Willemsen Zo,n jas wil ik ook wel!!! 👍🏽👍🏽👍🏽😉
+1
MF 2725
@cyrus-van-gelder Je vrouw een keer lief aankijken. 🤔 😂
+1
cyrus-van-gelder
@MF 2725 ik doe niet anders!!! Nu maar hopen dat het helpt he? 😜😜😜😜😜

Reacties

+3
roscho
Dank voor je nieuwjaarswens, ik wens je niks minder en dat geldt ook voor alle andere TF-ers.
+1
bart1455
Je vrouw heeft wel smaak. 👍
+5
Gavrie Willemsen
@bart1455 ja daarmee ze ook mij ooit gekozen heeft 😂😂😂😂
+1
valtraaa
Ook de beste wensen. Inderdaad een leuk jassie👌
+2
Fast Eddy
Mooi jassie. De beste wensen.
+1
a3vandiejen
Beste wensen.
+2
jd3140jb
@Gavrie Willemsen Die jas ga je nog kunnen gebruiken met de weersverwachting volgende week. Momenteel nog niet nodig, een pull en een sterke paraplu volstaan. Grachten hier staan gevuld tot op straatniveau. Morgen gaat het gebeuren, dan gaat hier her en der wat onderlopen (hopelijk blijft het bij straten en blijven huizen gespaard). Ook nog een vruchtbaar 2024 toegewenst. Dat het professioneel en privé mag verlopen zoals gewenst met nog wat tijd over om mooie foto's te plaatsen van mooie tijdloze trekkers en bijhorende verhalen. De vorderingen van de Schlüter(s) volg ik graag. Vroeger vond ik het niks speciaal (hier in de buurt reden er 2 bij een zeer bekende boomkweker, dus ik zag ze vaak passeren), maar ik begin het merk en de schoonheid ervan meer en meer te waarderen. Vooral ook door de vele verhalen en foto's van gepassioneerde eigenaars hier op TF. Al heb ik niet de ambitie noch de centen om er zelf in te investeren. Ik hou het wel bij mijn hertje, daar heb ik al meer dan genoeg aan. Maar ik ben niet blind voor andere merken en modellen die ook heel mooi kunnen en mogen zijn. Amen.😁
caseboy
Beste wensen.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International Harvester ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!