Foto van een Fendt 312 Vario TMS Weer een dag genieten met mijn eerste trekker op het werk. 😎🤩Volle vrachten grond rijden.

Fendt 312 Vario

+3
dutchgamer
Foto van een Fendt 312 Vario TMS
Weer een dag genieten met mijn eerste trekker op het werk. 😎🤩
Volle vrachten grond rijden.

Reacties

+1
Mooie combinatie.geen gewicht nodig in de neus?
+2
dutchgamer
@johndeere6910forever zou wel wat beter zijn voor de wegligging. Ik heb na de eerste vracht de achterbanden moet op pompen. Daar zat maar 1,6 bar in, en die wangden veel te ver uit. Dat was ook al wel te zien aan de banden aangezien er al 2 weken mee gereden wordt.
+1
Derkmax
@dutchgamer Welke maat ligt eronder? 1.6 is toch al een redelijke druk voor een trekkerband dacht ik.
+1
RaHeados
@Derkmax voor weg transport kan je wel naar ruim 2 bar geloof ik. 1.6 is mooi als je wat over de weg moet en ook veel in t land rijd.
dutchgamer
@RaHeados ja, dat is zo. Ik heb er nu 1,9 bar in zitten. En dat rijdt al een stuk beter.
+1
Andre150
@RaHeados hier vredesteijn altijd op 2.4 voor de combi. Nu na 12k uur is het einde verhaal door scheuren in de wang, maar nog 30% profiel
+1
Fast Eddy
@Andre150

Is 2,4 niet veel te hard?
+1
Andre150
@Fast Eddy zou niet weten waarom. Met minder lucht is er niet mee te rijden, zwabber je all3 kanten om met 24 ton in de bak
+2
Fast Eddy
@Andre150

De dumpers bij ons zijn wat kleiner. Volgens mij staan ze op 2 bar. Banden vertonen geen gekke dingen aan de buitenkant.
+2
Andre150
@Fast Eddy heb het over de cvx en. Bij de puma zit er wat minder in. 1.8 ongeveer.aar dat is ook een hele andere band
dutchgamer
@Derkmax 540/65 R38 en 480/65 R24
Derkmax
@dutchgamer Dat zijn ook maar minimale bandjes voor het gewicht dat er op komt. Ben bang dat ze zwaar overbelast worden.
+1
deerefan
Dikke veenhuis 😀

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 312 Vario ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!