Foto van Gebr. Vingerhoets Diessen met een Challenger Terra Gator 224427/06/2023, Diessen.. Foto is geplaatst door Jotke op 28-01-2024 om 11:50:40, met 3 reacties.

Challenger Terra Gator 2244

Jotke
Foto van Gebr. Vingerhoets Diessen met een Challenger Terra Gator 2244

27/06/2023, Diessen.

Reacties

lukasbelarus
Staat te koop, net als heel veel spul bij hun. Is dat meer de handel en dan werken met wat ze voor de handel hebben als hobby? Of gewoon alles te koop zetten onder het motto alles is tekoop voor het juiste bedrag
Jotke
@lukasbelarus

Zou best wel es kunnen dat ze een andere hebben. Maar dat weet ik zo niet. Wel een Vredo voor erbij.

De trekkers wisselen nog wel es. Hoe ze het precies doen weet ik niet. Ze zijn in ieder geval wel serieus int loonwerk bezig.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Challenger Terra Gator 2244 en hebben de trefwoorden mest , mest rijden , giertank , zelfrijder , zelfrijdend voertuig , terra gator en Gebr. Vingerhoets Diessen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!