Foto van een John Deere 4055 achter de nummer 1 van de optocht in het Pezerikkengat en nr 2 in die van thuisdorp Haaikneuterrijk( Esbeek): K& B met

John Deere 4055

+3
Jotke
Foto van een John Deere 4055 achter de nummer 1 van de optocht in het Pezerikkengat en nr 2 in die van thuisdorp Haaikneuterrijk( Esbeek): K& B met "Geen Prinsenmeer?!". Een knipoog naar dat er in eerste instantie mogelijk geen prins maar prinses carnaval zou zijn, wat ook in veel andere plaatsen het geval is. Uiteindelijk werd er wel een prins gekozen( overigens wel een jeugdprinses). Daarnaast was de tweede knipoog er een richting de sluiting van het park "Prinsenmeer" van Peter Gilles dat onlangs gedwongen gesloten wordt.

Het is een makkelijk doordenkertje: "Geen prinsen( )meer?!".

Peter Gilles die zelf in Esbeek met z'n Wendy aanwezig was om het eindresultaat te aanschouwen van de wagen die hij eerder al in aanbouw zag was enthousiast!

11/02/2024, Pezerikkengat( Hilvarenbeek).
+2
Jotke

(klik om te vergroten)

Op de achtergrond A.S.R. met "Wolf in schaapskleren". Een wagen over de verkiezingswinst van Wilders en de tweede wolfaanval in één jaar bij een( en dezelfde) hobby schapenhouder wiens schapen op het Esbeekse landgoed de Utrecht( dat van verzekeringsmaatschappij ASR is, maar daar is de groep niet naar vernoemt zover ik weet) liepen.

Deze eveneens prachtige wagen/act was in Hilvarenbeek helaas slechts goed voor een 4e plaats maar pakte in thuisdorp Esbeek wel de winst, nr 1.

(klik om te vergroten)

De wagen in z'n geheel op de Vrijthof.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Zoals hier gewoon is wordt de wagen geduwd. Aan de achterzijde liepen twee jonge mannen mee die de pop bediende en zo ook tussen de boomtakken manoeuvreerde. Ook liep er zoals ook gewoonlijk minimaal 1 persoon aan de voorkant/zijkanten die met een "walky talky" in verbinding stond met de trekkerbestuurder en de mannen achter de pop om net als de twee aan de achterzijde elkaar instructies te geven hoe tussen publiek en takken door te manoeuvreren.

Voor de duidelijkheid, ze rijden stapvoets. Het is op geen enkel moment onveilig voor omstanders.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

De golfkar komt naar verluidt van het betreffende park Prinsenmeer.

Reacties

+1
Reinard
Ze hebben er wel werk van gemaakt zeg, doe ik ze niet na

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 4055 en hebben de trefwoorden trekker , carnaval , john deere , oldtimer , tractor , youngtimer , john deere 4055 en carnaval 2024 geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!