Op deze foto is Kwekerij/grondverzetbedrijf( J.) Van Dommelen (Esbeek) × actief met een Volvo L50H. Interieur slopen( plafond/deuren etc eruit) alvorens het hele kantoor tegen de vlakte ging om plaat

Volvo L50

+1
Jotke
Op deze foto is Kwekerij/grondverzetbedrijf( J.) Van Dommelen (Esbeek) × actief met een Volvo L50H. Interieur slopen( plafond/deuren etc eruit) alvorens het hele kantoor tegen de vlakte ging om plaats te gaan maken voor een groter kantoor met o.a. cursusruimte.

17/01/2024, Esbeek.
+1
Jotke
@Jotke

De milieustraat van grondverzet- en transportbedrijf Donders zit om de hoek. Vandaar dat ze met de shovel op en neer reden.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

Reacties

peter-witvliet
Praktisch.

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Volvo L50 en hebben de trefwoorden shovel , volvo , Slopen , geert-jan de kok bv , volvo shovel , Slopen altijd wel leuk werk en Midi shovel geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!