Illustratie van:

Same Explorer 80 - ontluchten van de hydroliche olie

Weet er soms iemand hoe ik het hydrolich circuit kan ontluchten van mijn tractor

Deel dit topic

Reacties

Dr Fendt
Is dat mogelijk :?
nog nooit van gehoord..
Favorit614
Zeker kan dat , je moet de trekker starten 😃 en klaar is klara
TomopSame
Welk circuit? De remmen moet je ontluchten aan elk van de 4 wielen. Je moet enkele keren pompen met de voet dan ontluchting lossen zodat de lucht kan ontsnappen, dat doe je enkele keren en aan elk wiel en normaal moet je dan ook de koppeling ontluchten op dezelfde manier omdat dat met met dezelfde olie werkt.

En voor de rest is er aan een Explorer niks te ontluchten 😉.
casejxu
Hydroliek is te ontluchten... door slang in ventiel en in de drukloze retour te stoppen en dan druk op zetten laat je alles rondpompen even wachten en de lucht is er uit.. heb het laatst ook nog zo gedaan..
TomopSame
Normaal moet je dat niet ontluchten, als je dat wel moet doen wil het zeggen dat de pomp versleten is.
de yanmarman
Als je olieleidingen van de hydroliek los hebt gehaald,moet je de hef helemaal na bove doen.
want er zit lucht in en als je dit niet doet loop de hydroliekpomp droog en gaat hij stuk
TomopSame
De pomp zal helemaal niet droog lopen. Als je de trekker start en de pomp begint te draaien ontstaat er in de toevoegleiding een onderdruk waardoor de olie naar de pomp wordt gestuurt.
pekelderboer
Hydrolische olie ?? is dat anders als wat we normaal in de trekker hebben ?? lucht wordt er zo tussen weg gepers volgens mij. miss olie bijna op ofzo ??

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Same Explorer 80 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!