Fendt 306 LS - start onderbreker fendt 306 ls

Starter vervangen alles aangesloten behalve 1 losse draad die tevoor schijn kwam bij het deemontenter nu start me trekker niet zou die van de start onder beker kunnen zijn?
karelvde

Reacties

Wimsumar
Beste KarelvdE: De startonderbreker is een schakelaar welke met het koppelingspedaal ingedrukt moet worden om te starten. Daar zal de losse draad niet van zijn.
Zit de nieuwe startmotor dik in de verf waardoor er nu geen massa wordt gemaakt?
karelvde
Dit is een nieuwe starter bij het kontakt op te zetten branden alle lampjes maar start niet . daar bij dacht ik dat deze draad misschien van de stroom onder breker kon zijn
+1
aaldrik-visscher
Is dat ene losse kabeltje niet toevallig het draadje wat aan het startrelais moet zitten? Dat hij met demontage al per ongeluk los is geschoten zonder het te zien?
+1
stephan-inter
@aaldrik-visscher

Daar gok ik ook op.
Een foto van de situatie zou wat duidelijker zijn.
karelvde
Morgen zal ik het draadje eens mee aan sluiten aan het startralais en zien wat er gebeurd
aaldrik-visscher
Dat lijkt me niet echt handig. Als je niet weet waar het draadje van is kun je dan meer kapot maken dan je lief is.
Zit er wel een draadje aan het m4 of m5 schroefje op de relais? Dit kan ook een AMP-schuifstekker zijn, ligt er aan welk merk startmotor er nu op zit.
karelvde
Bedank voor de tips draadje moest aan de startralais ,starte nog niet altijd daeler moest bij de buurman zijn even komen zien startonderbreker werk niet goed meer nieuwe er op en klaar
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fendt 306 LS en hebben de trefwoorden trekker , fendt en vervangen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!