International 423 - Bedrading Dashbord dikte van de draad

Hallo iedereen zou ik de bedrading die normaal 1,5 dik is naar 1,0 willen brengen odat er daar meer kleuren van bestaan het betreft zaken zoals verlichting en metertjes enzo? en nog een vraag er zou volgens het schema op een plaats op de zekeringkast een draadje moeten vastgemaakt worden maar op de nieuwe kast zit er op die plek geen lipje? is solderen op de zekeringkast een optie?

Grt Victor

Deel dit topic

IH fan 1997

Reacties

jan-broekate
Zou ik niet doen die dikte is er niet voor niets ingezet . En ook van de 1.5 kun je alle kleuren krijgen . Wat de zekering kast betreft dan heb je waarschijnlijk een ander type kasje gekocht . gewoon op zoek gaan naar een originele en naar de originele bedrading er zijn nog veel nieuw tekoop voor de inter's
+1
stephan-inter
Gewoon 1.5. Is in alle kleuren van de regenboog te verkrijgen.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 en hebben de trefwoorden dik , verlichting , schema , dikte en dashbord geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!