Waar wordt mijn foto getoond?

Naar aanleiding van een vraag van @jj in het topic m.b.t. vastgereden.nl, maishakselaars.nl, grondverzetters.nl en trekkertrekkers.nl is het nu mogelijk (voor ingelogde gebruikers) om te zien waar en hoe vaak een foto is bekeken.

Om dit te zien klik je naast een foto op het aantal views. Dit verwijst je door naar een pagina waar je de views kunt zien.

Deel dit topic

Reacties

+2
JJ
Tinus je bent een held, dat weet je!
Je petje wordt trouwens ook in Duitsland goed gewaardeerd Danke schön!
+2
Tinus
@JJ Haha, top!
gkgerbengk
Werkt dit nog steeds? Als ik op het aantal vieuws klik, blijf ik op dezelfde pagina dus gewoon bij de foto. Wel komt er dan in mn webadresbalk 'vieuws' achter te staan. Als ik er vaker op klik komt er gewoon steeds 'vieuw' bijachter.
Of ligt dit aan mij? 😏
trean
@gkgerbengk heb je je foto's wel van de juiste trefwoorden voorzien? Anders worden ze niet op de andere sites getoond.
En werkt het dus niet. tractorfan.nl/topic/101567/
gkgerbengk
@trean Nee maar ik kan ook niet uit Tinus tekst opmaken dat dat moet. Nu heb ik het weer bij uiteraard dezelfde foto's geprobeerd en nu werkt het naar behoren! 🙂
Tinus
@gkgerbengk Ja het werkte even niet als er /recent/ in de link stond. Nu aangepast en het werkt nu ook bij video's en topics.
erik9831
@Tinus Bij de video's die ik heb geplaatst de laatste paar weken, staat dat deze allemaal meer dan 100 keer gezien geweest zijn via truckfan.nl, daar zal ook nog een foutje inzitten misschien ?
a3vandiejen
@erik9831 Of gewoon goeie filmpjes...

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0