International 644 - Wanneer ik de rem rustig in trap dan slaat hij meteen vast???

Hallo, ik heb een ih 644 en het probleem zijn de remmen elke keer als ik het rempendaal rustig in duw dan slaan de remmen meteen vast weet iemand wat hier de oorzaak van is en wat een oplossing is hiervoor
Alvast bedankt
tim-brands

Reacties

moarten
Dat is een kwaal van die types, zitten 2 platen in met kogels er tussen die er voor zorgen dat de remmen vast gedrukt kunnen worden, vaak Zijn ze van binnen helemaal droog en vervuilt.

De beste optie is. De trompet er afhalen en de remmen uit elkaar halen.
De plaat met kogels er in van de rem bediening los halen, goed schoon maken. En met iets vet weer monteren, alleen rond de kogels !!

Daarna zijn de problemen weg.
tim-brands
@moarten hartelijk bedankt ik ga het even proberen
+1
rickrenault
Even een stuk achter uit rijden met de rem in gedrukt helpt ook voor een tijdje werkt niet altijd maar als je geluk hebt wel
+1
ErDee
Kwestie van wennen, met de tijd leer je hoe te gebruiken.
roy25798
Mijn 744 heeft dat ook gewoon ff op de remmen trappen klein stukje rijden in lage Versnelling dan is het vaak over
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 644 en hebben de trefwoorden international , ih , 644 , remmen , probleem en rem geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!