Illustratie van:

Onbekend Van alles - Pomp bp Mec 9000

Wij zijn thuis van plan om een nieuwe pomp op onze ajk ton te zetten. Nu staat er een oude mec 8000 op, maar zag dat er nu ook een nieuwer model bestaat de mec 9000. Nu heb ik op kramp de afmetingen bekeken en blijkt deze iets kleiner te zijn als de mec 8000, maar alleen staat er geen maat op hoe breedt de pomp is waar de rotor zit. Dit zou ik echter wel juist moeten weten omdat we een V-dissel hebben. Kan iemand die deze pomp heeft dit even meten hoe breedt het huis is waar de rotor inzit?

mvg Tim

Deel dit topic

Reacties

echte844
Als je een nieuwe vacuum pomp wil kopen koop hem dan bij amacoo dat scheelt zich een paar honderd euro met kramp. kijk maar op hun site. is in ieder geval de moeite waard. B&P MEC 9000 M 1078,74 euro.
deutzke106
Prijs zit wel goed bij ons was 1100€ maar moet weten of ze erin gaat 😄

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Onbekend Van alles en hebben de trefwoorden rotor , maat , pomp , meten en ajk geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
2
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN