International 423 - Richtingaanwijzer werkt niet volledig

Hallo iedereen, even een klein vraagje weet iemand wat het kan zijn dat links luider pinkt als rechts? Bij links hoor je echt heel zuiver het geknipper en rechts véél minder. De pinkers werken wel allemaal. Ook geeft het controle lampje in de klok enkel signaal bij links en niet bij rechts?
Wat ik ook heel vreemd vind is dat er massa zit op de draden i.p.v. stroom?

Ten slotte ben ik te weten gekomen dat een gloednieuwe Hella schakelaar op pool R kortsluiting geeft ik vind dat hier de pool vrij los zit t.o.v. L

Heeft iemand ervaring met mijn probleempje?

Deel dit topic

IH fan 1997

Reacties

jo845xl
Hebben de lampjes allemaal het juiste vermogen , als het signaallampje niet brand zou het kunnen dat het wattage van 1 of meerdere lampjes te laag is .
frammi
Kan ook zijn dat je op een van de knipperlichten geen goede massa hebt.
daniel 423
Heb ik ook met mijn 423 daar is alleen de gehele combi schakelaar kapot dat zou ook nog kunnen zijn ook niet zo duur
IH fan 1997
@daniel 423 een originele schakelaar van Hella kost toch al rond de 50 euro hoor en heb een nieuwe maar het is deze die sluiting geeft.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de International 423 en hebben de trefwoorden vreemd , hella , links , lampje , controle , ervaring en pool geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!