Illustratie van:

John Deere 6230 - Ledwerklampen op de achter spatborden installeren

Ik zou graag op de achterspatborden van mijn john deere 6230 ledwerklampen willen installeren bij de bedienings kast van de werklampen kan op die plek zo een schakkelaar op zetten maar er zit nog geen lampen op ook zit er al een dopje waar je de lampen kunt bevestigen hoe moet ik ze er dan op zetten qau bedrading en stekkers etc.

Deel dit topic

Reacties

RobinBos
Heb jij een premium of een basis trekker?
ErDee
@RobinBos neem aan basis, anders had ie geen knoppen...
Kweste van schskelaar plaatsen, relais plaatsen en kabel onder het spatbord zoeken geloof ik?
trackteurtje13
Een basis
trackteurtje13
Zou er dan een losse kabel moet liggen of moet ik een kabel leggen
+1
RobinBos
De stekker voor de schakelaar moet hier achter zitten, ook bij het spatbord moet een stekker zitten, hier voor de lamp zelf. Ze zijn niet geschakeld via de computer dus je hoeft de stroomsterkte niet te calibreren.

(klik om te vergroten)

trackteurtje13
@RobinBos en dan moet je zelf een kabel daar tussen leggen
+1
RobinBos
@trackteurtje13 nee ik zou een schakelaar bij de dealer halen, die is plug and play klaar. En de juiste stekker voor de lamp ook bij de dealer halen. Bedrading van de lamp kan rechtstreeks op die stekker aangesloten worden.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de John Deere 6230 en hebben de trefwoorden john deere , spatborden , werklampen , led en ledlampen geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!