Illustratie van:

Fordson Dexta - ik kan de merktekens om de brandstofpomp te monteren niet vinden

Ik heb mijn brandstofpomp van mijn dexta aten reviseren maar nu kan ik de merktekens om hem te monteren niet vinden iemand een idee

Deel dit topic

Reacties

lutje-ford
Hallo.
Als je op lutje-ford.nl site kijkt bij en dan bij dexta werkplaatshandboek motor kom je tegen hoe je een br.pomp moet afstellen.
boskrekel
Op het pomptandwiel staat een merkteken tussen twee tanden door en op het motor tandwiel staat ook een merkteken maar daarvoor zal je de motor met de hand moeten verdraaien zodat het zichtbaar wordt via het deksel aan de voorkant van de motor .Vergeet bij het monteren de dichtingen tussen pomp en motor en tussen deksel en motor niet te vervangen (kan je aankopen of zelf snijden uit dichtingspapier ).
Succes!

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Fordson Dexta en hebben de trefwoorden brandstofpomp , fordson , dexta , reviseren en fordson dexta geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!