Illustratie van:

Ford 2000 - ontluchten

Ik heb het brandstoffilter vervangen (zat vol met parafine) maar toen had de Ford 2000 geen power meer. Nog een keer het filter eraf, dat was toen schoon. Maar nu start hij helemaal niet meer. Weet iemand hoe ik de brandstofleiding moet ontluchten? Dat vleugelmoertje onderaan het filter helpt niet. Of is er iets anders aan de hand?

Deel dit topic

Reacties

jasper01
Gewoon vooraan beginnen bij het filter en dan een voor een alles losmaken en doorstarten tot er geen luchtbellen meer uitkomen(makkelijkste met 2 man)
janvanrijs
Als niet wil volgens de normale manier moet je de verstuivers even los maken, kan wezen dat daar de lucht bel al zit hebben we zelf ook al eens gehad, dus dat zou ik dan nog eens proberen! laat weten of gelukt is
josvc
Jasper en Jan bedankt voor jullie reacties. Het is gelukt, hij loopt weer als een zonnetje.

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Ford 2000 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!