MF liefhebbers en bezitters gezocht

18 juni aanstaande organiseren wij weer de Oldtimershow Losser, dit jaar is het thema Massey Ferguson. Wij zijn op zoek naar alle soorten Ferguson, Massey Harris en Massey Ferguson traktoren en machines zodat we weer mooi kunnen laten zien hoe het merk zich door de jaren heen heeft ontwikkeld. Ben je in het bezit van zo'n trekker of machine? Meld je dan aan via www.oldtimershowlosser.nl. Deelname is geheel gratis en voor een hapje en drankje wordt gezorgd.

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

David Bakker
Lijkt me leuk , maar onzettendt ver weg
fendt farmer309c
Je moet eens naar btm bochelt gaan over 2 weken geloof ik daar is het tema mf en staan wel wat verzamelaars
David Bakker
@fendt farmer309c dat ben ik van plan .
Marco-Inter
BTM Bocholt is zeer zeker de moeite waard! Als wij in de gelegenheid zijn gaan we ook daar nog wel een kijkje nemen.
jan arend
fendt farmer309c
Ja zeker wij staan ook op bochelt met 2 fendten
+1
erik9831
@fendt farmer309c tot dan 😉 ik ga normaal gezien kijken. Dacht het ook te vermelden dat hij daar reclame moest maken daar.
fendt farmer309c
@erik9831 ja is een mooi show vorig jaar konde we enkel gaan kijken jammer genoeg
kramer
Hier kunnen de MF liefhebbers ook nog terecht.
boerendagalphen.nl/
Marco-Inter
Het schiet al mooi op met de aanmeldingen, we kunnen al wel verklappen dat er een heel mooi aantal MF/Ferguson/Harris traktoren en werktuigen komt te staan. Mocht je zelf ook mee willen doen kun je je nog aanmelden t/m aanstaande vrijdag 16 juni op www.oldtimershowlosser.nl

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
10
DEELNEMERS
6
WEERGAVES
0