Illustratie van:

Agria 1700 - agria 1700

Ik heb een agria 1700 diesel met een vertragingsbak voor de frees wie kan mij uitleggen hoe die werkt als ik ga frezen wordt de rij snelheid niet vertraagd.

Deel dit topic

Reacties

+1
ster
Hopelijk kun je hier iets uithalen.
agria.de/en-gb/service/…
+1
petra-theijssen
@sterbedankt.
+1
verstuiven
Als de vertragingsbak gemonteerd is gaat de aandrijving van de wielen via deze bak. bovenste klauw is binnenkomende aandrijving, onderste gaat naar de wielen Aan de achterkant wordt de frees aangedreven. Kijk even met de freesbak eraf of de achterklauw draait als . De gewone versnellingsbak moet bij montage van de vertragingsbak meen ik in de vrij staan. De klauwen moeten schoon zijn en pakken. En dan kan de vertragingsbak vanbinnen ook nog kapot zijn. Dat is bij mij het geval.
Om de vertragingsbak in te schakelen moet trouwens wel de freesbakhendel ingeschakeld worden!
petra-theijssen
Bedankt ik zal er naar kijken.@verstuiven]
fiatfan
En niet te vergeten de versnellingsbak van de agria vrijlaten staan!!
dus inschakelen via de aftakas
petra-theijssen

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Agria 1700 ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
6
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
879