LTO wil af van dure keuring dieselaggregaat

Boeren en tuinders die zich indekken tegen stroomstoringen, worden sinds kort op extra kosten gejaagd. LTO noemt het een onnodige lastenverzwaring en wil dat de overheid de regelgeving aanpast.

Deel dit topic

Reacties

Wimsumar
Beste T.F.-ers: De keuring van electrische installaties met veel groter (persoonlijk) risico staat voorlopig nog niet in de brand.

Lekker bij tropische 'hoogspanning' met water knoeien:

waldnet.nl/wn/nieuws/…
echte844
Ik denk dat ik mijn aggregaat maar aan de kant doe en in plaats daarvan een trekkeraggregaat koop met een kirovets. dan vraagt niemand naar een keuring of milieu certifikaat.
Mijn aggregaat loot 10 min per maand test en 2 a 3 keer per jaar een hele dag om hem goed warm te krijgen. Dus is 11 jaar oud met 290 uur op de teller. Ik tank mijn trekker uit de aggregaat om te zorgen dat de diesel niet te oud word.
MaxxuM4ever
@echte844 precies, zo gaat het bij de meeste bedrijven met een noodstroom aggregaat. Kleine wetswijzigingen die als hamerstuk langskomen bij de beleidsmakers met een marginale mileu winst en weer financiële en bureaucratische lasten verzwaring voor de agrarische ondernemer. En dan zit groen links nog niet eens in de coalitie.
verwijderd
Wimsumar
Beste Erik9831:

Quote Reactie van @erik9831:
gereinigd

Ja, dat kun jij wel zeggen met de tranen van plezier, je zal er maar staan als brandweerman met een paar fonkelende ogen omdat de hele boel onder stroom staat (niet uitgesloten bij zonnepanelenbrand).

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
3
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN