Illustratie van:

Mc-Cormick D-serie - Typeplaatje D322 Waar bestellen?

Ik heb een D322 aangeschaft. Leuk apparaat, nog veel aan te klussen 😄
Om hem een beetje netjes te maken zoek ik de nummerplaatjes voor op de motorkap. Waar bestel ik zoiets? Google levert veel adresjes, maar niet voor de D322.

Nog een vraag: het gereedschapsvakje aan de zijkant zit dicht met een ijzerdraadje. hoe zit dat normaalgesproken? En is dat te krijgen?

Groet,

Maarten

Deel dit topic

Reacties

schluterman
Normaal bij onze 324 zit er een boutje boven met een stripje en die draait voor het dekseltje dat hij niet open kan. En voor het type plaatjes je zou Edwin van de elzen kunnen proberen in Boekel
+1
HJak transport
Historparts zal ik proberen
schluterman
@HJak transport kan ook ja
Agro-Henk
Op een tractor beurs liggen ze bijna allemaal.
Succes
Henk
Mrtn Hwr
Heeft iemand misschien een detailfoto van dat stripje / mechaniekje? dan kan ik het misschien namaken....
schluterman
Zo zit het gereedschap bakje bij onze 324

(klik om te vergroten)

Mrtn Hwr
Kijk! Dat is duidelijk!
Super bedankt!
Ben10
Oldtractorshop laat zien dat ze type plaatjes hebben.
Ook staat daar de orginele veerklem voor het gereedschapkastje

Het boutje op de foto van schluterman is volgens mij niet orgineel.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

schluterman
@Ben10 Ik weet het zo niet de trekker hebben we nieuw gekocht in 1957 maar dat was ver voor mijn tijd ik weet niet anders of het zit zo dus
Ben10
@schluterman ik heb een d320 en die heeft de veer er nog opzitten. De kromming gaat door het klepje (ronding naar boven). Dan heb je ook een gat waar een slot doorheen zou kunnen als het klepje dicht is. Is erg makkelijk te bedienen, met de duim druk je de veer in terwijl je dan het klepje opent. Zal er eerdaags een foto van nemen.
Mrtn Hwr
@Ben10 Dank voor de link naar de veerklem, ga ik meteen even bekijken. Het typeplaatje wat je voorstelt bedoel ik niet, deze zit gewoon op de trekker (op het gereedschapsvakklepje) Ik bedoel het plaatje waar D322 op staat en wat op de motorkap zou moeten zitten.
Ben10
@Mrtn Hwr oei, dat is een lastige. Er zijnvolgens mij ook 2 soorten, 1 farmall versie (chrome achtig) of de mccormick versie (witte achtergrond). Tenminste dat is op mijn d320 het geval. Een farmall versie voor de 324 staat op marktplaats zie foto.

(klik om te vergroten)

Ben10
@Mrtn Hwr veerklem is origineel kijk maar op de tekening, onderdeel 20.

(klik om te vergroten)

(klik om te vergroten)

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Heb jij ervaring met de Mc-Cormick D-serie ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
13
DEELNEMERS
5
WEERGAVES
0