Deutz dx 6.10

Ik heb een dx 6.10 en nou tikt hij soms de vijfde versnelling terug, dit doet hij alleen in de middengroep. Als ik de pook vasthoud tijdens het opkomen van de koppeling gaat het goed, ik vind het niet zo erg. Als ik er mee doorrijd, kan het dan zijn dat ik de hele bak hierdoor stukrijd, of kan ik er gewoon mee doorrijden, revisie lijkt me te duur.

Deel dit topic

Reacties

bert8210
De bak kapotrijden kun je niet volgens mij, maarhet gaat vogens mij rap vervelen als je de pook moet blijven vasthouden. Ik reed vroeger ook geregeld met een 6.10 en hij deed het ook met de vierde versnelling en als je met een pers reed sprong hij er telkens uit wannneer de pers een slag maakte
vedder
Daar heb ik geen last van. Als hij maar niet helemaal kapot gaat
vedder
Er zijn niet veel mensen die er verstand van hebben.
vedder
Niemand denk,

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
4
DEELNEMERS
2
WEERGAVES
0