Afstellen Vicon kunstmest strooier oud

Ik zoek mij rot op het net
maar kam niks van die oudjes tegen
weet iemand hoe ik die kan afstellen
zit wel een schaal op van 0 tot 10 is dit kilo
of reken je dat anders uit
heb de zelfde als in de link

Deel dit topic

Reacties

zoete1
Het is niet met ongeveer 27 tandjes? bij onze vicon is het zo... mocht het zo zijn kan ik wel een keer de gegevens die wij staan hebben hier plaatsen. zoniet jammer
Boerenjongen16
Zo'n kunstmeststrooier noemen ze ook wel toch een hondenl*l strooiertje oniej ? 😛 Heb wel kennis die er zo eentje heeft 😄 Zal het daar zo snel mogelijk aan vragen !
sanderwoude
Zoete ja het is er zo 1
27 tanden
zoete1
We hebben gewoon zelf uitgeprobeerd en gekeken op hoeveel meter strooien, hoe snel, welke meststof en welke stand. Dus geen strooitabel ofzo, maar het is een indicatie ee. het gaat redelijk exponentieel per tand met deze strooiers. rond de 7 meter tussenafstand strooit hij mooi
sanderwoude
Ik strooi ook ongeveer 7 meter net op gemeten
maar als ik nu 60 kilo per hectare wil doen welke stand dan
zoete1
Dat kan ik je nu jammergenoeg niet zeggen. we strooien en nog amper mee dus het zit niet in het geheugen en de gegevens liggen thuis, en ik zit op kot. vantweekens kan ik het zeggen (60 kilo is alleszinds een lage stand (ik schat onder de 10, schiet me niet dood als het minder is e :p)
sanderwoude
Als je de gegevens hebt kan je die dan via pb sturen
en 60 is maar een getal
Mc_douwel
Bijna dicht draaien 60 is wel erg weinig

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
8
DEELNEMERS
4
WEERGAVES
1