KIJKTIP - Was jij er bij? - Internationaal Historisch Festival (IHF) Panningen 2017

De HMT klep organiseerde in het weekend van 29 en 30 Juli het 38e Internationaal Historisch Festival (IHF) in Panningen (Limburg).

De leden van de Historische Motoren en Tractoren Vereniging (HMT) zetten samen de grootste verzamelaarsbijeenkomst van historisch erfgoed in Europa neer.

In 2017 viert het tractorenmerk Ford & Fordson haar 100e verjaardag. Het IHF wordt gehouden in samenwerking met de Ford & Fordson club. www.ford-fordson

De vaste bezoekers weten ook dat het evenement veel meer is dan het bekijken van meer dan 2500 oldtimer tractoren, stationaire motoren , machines en gereedschappen. Oude ambachten, trekkertrek, ploegwedstrijden, dorsen, een onderdelenmarkt, netwerken, live muziek en gezelligheid maken het compleet.

Waren er ook TractorFan leden? Wat vonden jullie van deze editie?

Hier een samenvatting mocht je het gemist hebben, of als je willen nagenieten... veel kijkplezier!

Deel dit topic

Bijlages

(klik om te vergroten)

Reacties

Rozema

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
1
DEELNEMERS
1
WEERGAVES
0