Siloking vernieuwt grote zelfrijders

Siloking’s zelfrijdende 1000+ serie is nu ook in een nieuwe jas gestoken. Deze zelfrijdende voermengwagen is er met een kuip van 29 of 32 kuub met drie vijzels. Net als bij de kleinere zelfrijders van Siloking, ligt er een Volvo Penta-motor in.

De zescilindermotor met 7,7 liter inhoud levert de zelfrijder 214 kW ofwel 286 pk. Het onderhoudsinterval van de 1000+ is 1.000 uur geworden. Het drie-assige chassis stuurt met de voorste en achterste as. De draaicirkel zou daardoor 8,1 meter zijn. Een topsnelheid van 40 km/h en luchtvering zijn standaard.

Deel dit topic

« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Op TractorFan komen elke dag duizenden mensen bij elkaar om te praten over tractoren, grote machines en alles wat daar bij hoort. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!

REACTIES
0
DEELNEMERS
0
WEERGAVES
0
TREFWOORDEN