Nieuwe functies voor CLAAS Quadrant pakkenpersen.Voor de vierkante balenpers Quadrant serie brengt CLAAS vanaf volgend seizoen een reeks van nieuwe opties aan. De Quadrant modellen 4200, 5200 en 5300 kunnen dan onder andere worden uitgerust met een geïntegreerde balen weeginrichting en een High-End Led verlichting. Bovendien, een uittrekbare messenlade is nu beschikbaar voor het Quadrant Model 4200.
 Nieuwe functies voor CLAAS Quadrant pakkenpersen. (claasholland.wordpress.com)

Geïntegreerde weeginrichting en High-End-Led verlichting.

Claas Holland

Reacties

Wimsumar
Beste Claas Holland:

Quote:

Voor de vierkante balenpers Quadrant serie brengt CLAAS vanaf volgend seizoen een reeks van nieuwe opties

Alle nadelen van ronde balen persen ten opzichte van vierkante, worden geheel teniet gedaan door het enige(!) voordeel van het systeem : De rondebalenpers komt in beginsel leeg en vertrekt in beginsel weer leeg.
Een balenuitduwer op een 'vierkantbaler' kan nog nipt voor het volgend seizoen aan de reeks nieuwe opties toegevoegd worden.
mike_v
Quote:
... volledig wisselen van de messen aanzienlijk – van een uur tot ongeveer 15 minuten. ...

Bij een machine in de toonzaal, ja. Maar ik wil het je wel eens zien doen na een dag in het gras gezeten te hebben 😉 .
fastrac3155
Uittrekbare messen lade als noviteit........is ben de concurrentie al minstens 10 jaar standaard😉
Claas Holland
@fastrac3155 Claas heeft het ook al heel lang... allen hadden ze het niet op de Quadrant 4200 het niet, vanaf 2018 dus wel.
« Terug naar discussielijst

TractorFan kan niet bestaan zonder mensen zoals jij

Hebben de trefwoorden balen , quadrant , claas , balenpers , verlichting en led geen geheimen voor jou ? Dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Of je nu actief bijdraagt door foto's, video's, topics, technische gegevens of reacties te plaatsen, of je zorgt er middels de stemknoppen voor dat de beste inhoud naar boven borrelt.. Iedereen kan helpen om dit tot de meest fantastische fan-site te maken die er is. Lid worden is heel eenvoudig!